Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vor capul lui Orban. Romanescu speră ca scandalul să nu ajungă la Gorj

Este scandal monstru în Partidul Național Liberal, unde lideri importanți cer demisia lui Ludovic Orban. Marcel Romanescu speră ca scandalul de la centru să nu se repercuteze și în organizația Gorj,  unde este liniște deocamdată.

Rareș Bogdan a lansat, duminică, un atac dur la adresa lui Ludovic Orban afirmând că fostului premier  ”i s-a umflat capul”, după ce a ajuns la Palatul Victoria.

”Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate” a acuzat Bogdan în presa centrală.

Primarul Marcel Romanescu, președinte PNL Târgu-Jiu, speră ca tensiunile de la București să nu se transfere și-n teritoriu.   

Marcel Romanescu observă că primarii Partidului Național Liberal aleg să privească de pe margine la bătălia din interiorul partidului, fără să se implice. Crede că acest lucru este cauzat de faptul că primarii nu au mai fost luați în seamă, ”au fost buni la alegerile locale iar apoi dați la o parte”.  

Primarul Târgu-Jiului atrage atenția că Partidul Național Liberal nu are o bază de votanți, așa cum are Partidul Social-Democrat, dovadă stând scorurile fluctuante care sunt obținute în alegeri.

”Suntem la guvernare nu ca urmare a rezultatului scos ci determinat de faptul că președintele Iohannis și-a asumat această decizie, de a crea o majoritate lângă PNL” a mai afirmat Marcel Romanescu.

Comment here