LIFE

Vom avea B1 HD. Licența postului, prelungită cu încă 9 ani

Consiliul Național al Audiovizualului a reînnoit, cu încă nouă ani, licenţa stației B1 TV, operată de societatea B1 TV Channel. Unul dintre acționarii postului a anunțat, la CNA, când ar trebui ca postul să emită HD.

Solicitarea de prelungire a licenței a fost votată în unanimitate de membrii CNA. La discuții a luat parte și Sorin Oancea, cel care deține jumătate din postul B1 TV, alături de familia Păunescu. Acesta a anunțat la CNA și că postul B1 TV se pregătește de emisia HD, care însă va fi întârziată puțin de pandemia de Covid.

„Ne pregătim de HD. Va fi o investiție de 800.000 de euro. Undeva la finalul anului sperăm că va fi gata, cu studiourile noi și cu echipamentele. Deja transmitem în format 16:9, urmează să fim și HD. Suntem cu datoriile la zi, iar comercial suntem bine. De asemenea, cred că avem o linie editorială echilibrată”, a declarat Oancea în discuțiile care au avut loc înaintea votului.

Licența ar fi urmat să expire la finalul lunii mai. Ultima prelungire de licență a postului B1 TV a fost acum nouă ani, în anul 2011. Acționariatul postului B1 TV este următorul: Gheorghe Constantin Păunescu (50%) și Sorin Oancea (50%).

.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here