Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Volum ENORM de muncă la DSP! Bobaru: Cei reveniți în țară nu apar în timp util pe liste

Volum ENORM de muncă la Direcția de Sănătate Publică Gorj! Angajații instituției abia fac față numărului mare de persoane care revin în țară și pentru care trebuie completate tot felul de chestionare.

Primarii au nemulțumiri pentru că DSP nu-i informează la timp privind persoanele revenite în țară, și nu pot lua măsurile necesare, inclusiv asigurarea meselor, conform legii.

”Vin oamenii din zonele cu focare de coronavirus dar nu apar în timp util pe listele DSP. DSP este singura instituție care poate dispune izolarea la domiciliu” spune Constantin Bobaru, primarul orașului Bumbești-Jiu.  

Bobaru este mulțumit, însă, că populația a început să conștientizeze pericolul și avertizează în privința celor reveniți în țară.

La spitalul din Bumbești-Jiu, deocamdată există echipamentele de protecție necesare. În fața unității a fost făcut și un punct de triaj. În situația în care va trebui să preia persoane infectate cu coronavirus, un corp de clădire poate fi pus la dispoziție, spune primarul Bobaru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here