LIFE

Vloggerul Selly și-a investit câștigurile din online într-un film. Intră pe ecrane de Crăciun

Selly este cel mai urmărit vlogger din România, reușind să depășească un milion de abonați pe canalul de YouTube, înainte să împlinească 18 ani. Însă, marele său vis era să joace într-un lungmetraj. Nevrând să aștepte oferte care posibil să nu vină niciodată, a decis să-și facă propriul film.

„Tocmai am terminat un film, un lungmetraj care va ieși în cinema de Crăciun. Se investesc foarte mulți bani în proiectele astea, iar pe lângă bani, mult timp se investește în a alege locațiile potrivite. E un proces extrem de greu, mai ales când mai ai și de lansat piese, de făcut vloguri”, a anunțat Selly, completând că povestea din spatele filmului este fix povestea formației cu care umple stadioanele la concerte, 5 Gang: „Este o comedie. Am ales Crăciunul ca temă, pentru că 5 Gang s-a lansat acum doi ani de Crăciun și are sens în povestea asta. Am vrut să facem o comedie ușoară, la care să râdă atât fanii noștri, cât și oamenii mai mari. Este o comedie de familie, să zic așa. Cred că o să prindă pentru că este autentică. Spune povestea noastră și prezintă chimia dintre noi”.

Chiar dacă s-a implicat în tot ce înseamnă producția filmului, Selly s-a lăsat pe mâna lui Matei Dima, cunoscut ca BroMania, din punct de vedere regizoral.

„Am avut o mică parte și în producție, o mică parte și în regie, dar eu am fost actor. Ăsta a fost scopul meu principal. Filmul este în regia lui Matei Dima, iar echipa care a lucrat la film este la primul proiect cinematografic. Toți au mai lucrat pentru spoturi publicitare sau chestii mai micuțe, dar este prima dată când fac un film. Pentru o echipă de debutanți și un regizor debutant și niște actori, o să vedeți că rezultatul o să vă impresioneze”, a completat tânărul.

Filmul nu e susținut financiar de nici o instituție publică și nici nu are parte de prea multe sponsorizări, bugetul fiind realizat cu ajutorul comunității online (n.r. – în momentul de față, Selly are peste două milioane de abonați pe canalul de YouTube, iar asta îi aduce lunar un venit de peste 15.000 de euro).

„Nu am vrut să ne bazăm nici pe CNC, nici pe alte surse de finanțare de la stat, pentru că noi credem că avem o comunitate puternică în online și credem că profitul nu este cea mai importantă chestie. Noi facem filmul ăsta pentru că înglobează perfect cine suntem, ce facem. Eu de când m-am apucat de YouTube, de 7 ani, mereu mi-am dorit să fac o chestie cu o echipă mare, cu zeci de oameni, să fac filme. Pentru mine să fiu rolul principal într-un film, să iau parte la producție este un vis împlinit” a mai declarat Selly.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here