LIFE

Vloggerul Colo a fost reţinut. Este acuzat de instigare la violenţă

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut pe YouTube sub numele Colo, a fost reţinut, marţi seară, de poliţiştii de la Secţia 9 din Capitală, după ce l-au audiat câteva ore, potrivit Digi24. El este acuzat de instigare la violenţă asupra minorilor.

Vloggerul Alexandru „Colo” Bălan a fost reţinut pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violenţă împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experienţă personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani. Verificările au început săptămâna trecută, după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe YouTube, că unele adolescente merită să fie violate şi „să le dai cu palmele, să le ţii cu capul de pereţi, să le pui piciorul pe faţă”. Ulterior, Alexandru Bălan a prezentat scuze şi a spus că regretă situaţia creată.

„A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire“, a spus vloggerul.

El urmează să fie prezentat în faţa unei instanţe cu propunere de arestare preventivă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here