LIFE

Viviana Sposub, înlocuită la „Vorbeşte lumea”

Schimbări neaşteptate în emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV. Lora şi Cove au anunţat că au o colegă nouă.

În ultimele luni, mai ales după ce Adela Popescu a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil, au avut loc modificări în emisiunea de la Pro TV. Cove prezintă, acum, emisiunea cu Lora. Cântăreaţa a prezentat şi în trecut show-ul alături de actor, când Adela Popescu a născut al doilea copil. Schimbările nu se opresc aici.

În toamna anului trecut, Viviana Sposub, coprezentatoare la „Vorbeşte lumea”, a participat la show-ul „Ferma”, de la Pro TV. Săptămâni întregi a stat în competiţie, a luptat pentru marele premiu şi tot acolo şi-a cunoscut iubitul, pe George Burcea. După eliminarea ei din concurs, vedeta nu a mai revenit la „Vorbeşte lumea” şi nici nu a mai făcut declaraţii despre emisiune. Surpriza vine acum, când Cove şi Lora au anunţat că au o nouă colegă. Despre cine e vorba? În trecut, Viviana Sposub prezenta starea vremii, dar acum o va face Francisca.

„De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme” a spus Cove în direct.

Francisca este cântăreaţă şi, în repetate rânduri, i s-a spus Kim Kardashian de România.

Comment here