LIFE

”Visuri la Cheie” revine pe micile ecrane. Cum va fi noul sezon

”Visuri la Cheie” revine pe micile ecrane ale românilor din data de 7 septembrie. Emisiunea va fi una diferită față de ceea ce s-a văzut până acum, spun cei care fac parte din echipă.

”Visuri la Cheie” a ajuns la sezonul cu numărul 9, iar Andra Marinescu va fi și de această dată arhitect în cadrul proiectului. Ea a dezvăluit ce surprize a pregătit împreună cu colegii săi.

”Da, ”Visuri la cheie” ne face să empatizăm și să-ți dorești să ajuți mai mult și să-ți deschizi mai mult inima către cei din jurul tău. Cunoscând familiile, îmi dau seama că eu nu am o problemă sau problemele personale sunt mult mai mici decât ale lor. Emoția e diferită, de la sezon la sezon, pentru că și poveștile familiilor sunt diferite. Anul acesta, vrem să spargem bariera ecranului, încercăm să intrăm mult mai mult în casele oamenilor și în sufletele lor. Vrem să facem puțin diferit lucrurile, anul ăsta, să scăpăm de prejudecăți, să aducem la suprafață probleme care există, dar refuzăm să le vedem”, a detaliat Andra Marinescu pentru protv.ro

Echipa ”Visuri la Cheie” se va mări. Lui Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu li se vor alătura trei noi arhitecți. Este vorba despre: Mara Ciubotaru, Andrei Samoil și Oana Boghiu.

Comment here