Sportive

Vișan și Nichifor, prezentați oficial. Bogoi: Perioadă dificilă din punct de vedere al lotului

Bogdan Vişan şi Adrian Nichifor, doi noi jucători sub 19 ani folosiți deja în primele etape, au fost prezentați în conferința de presă a Pandurii Târgu-Jiu, de dinaintea meciului de la Reșița.

Numai 4 transferuri au fost făcute în această vară: un portar, Iulian Dinu, şi trei jucători de câmp, Paul Chiş, Bogdan Vişan şi Adrian Nichifor.

”Consider că este o perioadă dificilă din punct de vedere al lotului. La meciul cu Timișoara am făcut greșeli foarte mari” a spus antrenorul Adrian Bogoi.  

Bogdan Vişan este un fundaş de 18 ani care a mai jucat pentru echipa de juniori a  CSA Steaua Bucureşti.  Vişan a debutat la Pandurii în repriza a doua a meciului din prima etapă, cu Turris Turnu Măgurele. Jucătorul a recunoscut că Școlar Reșița pornește ca favorită în partida de sâmbătă cu Pandurii.

Adrian Nichifor a fost titular în ambele meciuri disputate de Pandurii în acest sezon. Este un atacant de 19 ani care a evoluat sezonul trecut pentru CS Universitatea Craiova II.

Pentru partida de sâmbătă cu Școlar Reșița, Bogoi are și câțiva jucători indisponibili. Tehnicianul s-a plâns din nou că Pandurii rezistă, în liga a doua, de câțiva ani, fără niciun fel de sprijin financiar.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here