Minerit și EnergieStirile Zilei

Virgil Popescu se face că nu vede decesele de la CE Oltenia. Lider: Oamenii sunt revoltați

Decesele din Complexul Energetic Oltenia au fost aduse în discuție marți, când în parlament a fost citită moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul a reacționat la acuzații afirmând că la CEO au fost zero accidente de muncă, în acest an, dar n-a făcut nicio referire la bolile profesionale ale angajaților.  

Deputatul USR Radu Miruță consideră că Virgil Popescu a arătat un cinism care nu poate fi tolerat în Gorj.

Miruță crede că declarațiile făcute de ministrul Energiei, marți, în parlament, i-a iritat pe angajații Complexului Energetic Oltenia.

Liderii protestatarilor din Piața Prefecturii din Târgu-Jiu sunt cei care anunță decesele premature din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Ultimul s-a produs zilele trecute, este vorba despre un angajat de 55 de ani al Termocentralei Rovinari. A fost cel de-al 33-lea deces de la începutul anului.

Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, spune că oricât ar încerca ministrul să minimalizeze situația din CEO, minerii și energeticienii știu ce se întâmplă.  

Liderul sindical Vasile Tivig consideră că ministrul Energiei trăiește pe altă lume, din moment ce neagă decesele de la Complexul Energetic Oltenia.

Comments (1)

  1. […] <audio controls… Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here