Minerit și EnergieStirile Zilei

Virgil Popescu, după întâlnirea cu liderii sindicali din CE Oltenia: Posibile măsuri de sprijin financiar

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, reacţie, miercuri seara, pe pagina de socializare, după întâlnirea cu liderii sindicali din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Popescu precizează că au fost luate în discuție, la propunerea liderilor de sindicat, și “posibile măsuri de sprijin financiar, cât și alte tipuri de măsuri ce vor fi aplicate lucrătorilor care se vor afla, în anii care urmează, sub incidența programului de restructurare”.

“Astăzi, am avut o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai conducerii executive a Complexului Energetic Oltenia și cu reprezentanți ai organizațiilor sindicale pentru a discuta despre planul de restructurare al companiei. În această perioadă, colegii mei din minister împreună cu o echipă de la CEO răspund punctual la întrebările adresate de Comisia Europeană, cuprinse în procedura intitulată „Investigație”, în termenele prevăzute. În cadrul discuțiilor au fost luate în discuție, la propunerea liderilor de sindicat, și posibile măsuri de sprijin financiar, cât și alte tipuri de măsuri ce vor fi aplicate lucrătorilor care se vor afla, în anii care urmează, sub incidența programului de restructurare”, a transmis ministrul Energiei.

Comment here