LIFE

Virgil Ianțu a donat plasmă

La o lună după ce a anunțat că a fost testat pozitiv la noul coronavirus și că trece printr-o formă ușoară a bolii, Virgil Ianțu (49 de ani) s-a prezentat la un centru de transfuzii și a donat plasmă. Omul de televiziune face un apel la toți cei care s-au vindecat de Covid-19 să doneze, ca să-i slaveze pe care care se confruntă cu o fază gravă a bolii.

Virgil Ianțu a postat, pe Facebook, o imagine de pe patul din centrul de transfuzii. Zâmbitor, prezentatorul TV i-a rugat pe cei care au trecut prin Covid-19 să doneze plasmă pentru pacienții mai puțin norocoși.

”Dacă e să alegeți să faceți cea mai mică faptă bună, fără efort mare, ci doar câteva ore libere, atunci vă rog să faceți un drum să donați sânge sau plasmă, în cazul în care ați fost pozitivi. Cu o donație de plasmă puteți salva trei vieți. Iar cei cu grupă de sânge rară, cum se pare că am eu, RH Negativ, cu atât mai mult. E nevoie mare și de una și de alta, așa că vă rog, nu stați pe gânduri!”, a scris Virgil Ianțu pe pagina de Facebook.

Comment here