LIFE

Viorica de la Clejani a fost externată. Ce a transmis după ce a învins COVID-ul

Viorica de la Clejani răsuflă ușurată. După două săptămâni petrecute în spital, soția lui Ioniță a ieșit învingătoare în lupta cu noul coronavirus și a fost externată de la Institutul ”Matei Balș”, miercuri (22 septembrie), arată Click!.

Viorica de la Clejani a fost internată în urmă cu două săptămâni în stare gravă la Matei Balș, după ce a fost infectată cu Sars-CoV 2. Solista Tarafului din Clejani nu a fost vaccinată, însă a luat virusul din pripă și a mers la spital de la primele simptome. Viorica și-a revenit destul de repede după tratament, iar cea care a dat-o de gol că s-a internat a fost Elena Merișoreanu, și ea internată în aceste zile la Matei Balș.

Soția lui Ioniță a fost externată miercuri și a dat imediat de veste fanilor din mediul online. Aceasta a postat, pe contul său de Instagram, o filmare din spital în care i-a anunțat pe internauți că s-a întors acasă și că este cât se poate de fericită că a scăpat de virus.

“Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a scris Viorica de la Clejani, ușurată că a trecut cu bine de virus.

Comment here