Stirile ZileiTârgu-Jiu

Viorel David: Perioadă grea pentru Artego. Din rezervele noastre, completăm în luna mai SALARIILE

Perioada pandemiei a fost una foarte dificilă și pentru principalul angajator privat din Târgu-Jiu, Artego- lider autohton pe piața benzilor de transport și unul din cei mai mari producători de articole tehnice din cauciuc din lume.

Societatea a fost afectată de închiderea activităților economice, angajații au fost trimiși în șomaj tehnic. Managerul Viorel David spune că este un lucru bun faptul că societățile comerciale au putut beneficia de șomajul tehnic.

Viorel David ar fi considerat normal ca firmele să fie scutite și de la plata impozitelor și taxelor locale, pe perioada în care le-a fost oprită activitatea.

Managerul Artego le cere guvernanților să acorde un stimulent pentru firmele românești care fac export, pentru a se putea lupta cu cele străine, în special cu cele din China.

”Guvernele astea, de 30 de ani, nu ne-au dat un stimulent pentru export! Cum vor să aducem bani de afară? De firme toată lumea trebuie să aibă grijă, pentru că ele sunt cele care produc banii” declară Viorel David.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here