LIFE

Viorel Cataramă s-a îmbrăţişat cu arhiepiscopul Tomisului, ca să arate că nu le pasă de COVID-19

Ce au în comun omul de afaceri Viorel Cataramă şi arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie? Amândoi pot fi socotiţi anarhiştii Covid-ului, pentru că sunt cele mai importante personalităţi din România care neagă dramatismul pandemiei şi consideră exagerate măsurile de protecţie cerute de autorităţi, relatează click!ro.

În timp ce Cataramă este cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, arhiepiscopul Teodosie a încălcat cererile Patriarhului şi a împărtăşit credincioşii cu aceeaşi linguriţă. Acum, drept dovadă că nu le pasă de virus, cei doi s-au întâlnit şi s-au îmbrăţişat ca-n vremurile bune.

“Am venit să spun o rugăciune şi să primesc binecuvântare. Biserica este locul unde trebuie să slujeşti, nu grădina, nu strada. De aceea, merită să facem toate eforturile şi să găsim toate soluţiile legale prin care preoţii şi credincioşii să poată sluji în biserică. Cred că neacordarea acestei libertăţi fundamentale este făcută fără motiv, din frică. O ţară se dezvoltă pe bază de curaj. Cred că protestul pe care eu îl fac în conformitate cu Constituţia şi legile României sunt menite să ofere libertate cetăţenilor. Mulţi români au fost arestaţi la domiciliu. Am venit să îl rog pe ÎPS Teodosie să îmi fie duhovnic, vreau să primesc sfaturi înţelepte şi îndrumări binecuvântate”, a declarat Viorel Cataramă.

Acesta tocmai a ieşit din izolare după ce a fost în satul ialomiţean Bărbuleşti, unde s-a îmbrăţişat cu mai mulţi bolnavi de coronavirus pentru a arăta că nu păţeşte nimic. Şi, într-adevăr, trei teste i-au ieşit negative.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here