Minerit și EnergieStirile Zilei

Vine INSOLVENȚA? Nelu Roșca: Disponibilizări și reduceri de personal, în următorii 5 ani

Urmează apocalipsa în minerit! Nelu Roșca afirmă că vor avea loc disponibilizări și reduceri de capacități, în următorii 5 ani,  foarte posibil chiar și insolvența Complexului Energetic Oltenia, în numai câteva luni.

Liderul sindical de la Cariera Roșiuța spune că împrumutul de 1,2 miliarde de lei pentru CEO va genera costuri ulterioare.

”Odată banii intrați în conturile CEO, în termen de 3 luni complexul este obligat să depună plan de restructurare, atât de capacități cât și de personal. La ce dimensiune se va face, rămâne să vedem” declară Roșca, într-un interviu pentru Radio Infinit.

Conform liderului sindical, Complexul Energetic Oltenia a încheiat și anul 2019 cu pierderi uriașe, de 800 de milioane de lei. Anticipând că situația financiară a companiei se va înrăutăți, Federația Națională Mine Energie a solicitat, anul trecut, să fi inclusă și compania de la Târgu-Jiu în legislația care prevede acordarea de plăți compensatorii.  

Nelu Roșca este de părere că insolvența nu va mai putea fi evitată, dacă nu se implică toți factorii responsabili în repunerea Complexului Energetic Oltenia pe linia de plutire.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here