Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu vrea să vadă EXTRASUL DE CONT pentru a se convinge c-au ajuns banii la UM Sadu

Deputatul Vîlceanu vrea să vadă EXTRASUL de cont pentru a se convinge că au fost alocate 5 milioane de euro pentru retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu.

Liderul PNL Gorj nu crede că au venit banii pentru fabrica de armament de la Bumbești-Jiu, deși, pe pagina de socializare, Mihai Weber, președintele PSD Gorj afirmă că ”modernizarea UM Sadu este o certitudine”. Weber chiar îi cere lui Dan Vâlceanu să demonstreze că este serios și să-și dea demisia, așa cum a promis că va face, în cazul în care vor fi alocați bani pentru UM Sadu.

Weber crede că șefii UM Sadu se vor descurca în ceea ce privește organizarea licitațiilor pentru procurarea liniilor tehnologice necesare.

Dan Vîlceanu consideră, însă, în continuare că declarațiile liderilor PSD sunt mincinoase. Deputatul liberal zice că dacă, la localele de anul viitor, nu va exista nici măcar ”un șurub nou” la UM Sadu, PSD ar trebui să NU mai vină cu liste de candidați iar primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru să nu mai candideze.

Președintele PNL Gorj afirmă că situația este critică la UM Sadu și că șefii companiei ar trebui să prezinte un extras de cont pentru a demonstra că guvernul a alocat cele 5 milioane de euro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here