Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu vrea candidat al DREPTEI la CJ. Miruță și Davițoiu: Să vedem PERSOANA

Vîlceanu vrea un candidat al Dreptei la Consiliul Județean. Liderul liberalilor gorjeni a lansat, joi, în conferință de presă, provocarea realizării unui pol anti-PSD în județ, dar liderii celorlalte partide sunt destul de reținuți. Miruță și Davițoiu spun că vor să vadă mai întâi persoana, în vreme ce Văcaru reafirmă că va merge pe cont propriu la alegerile locale. Caragea este sceptic că se va forma un pol anti-PSD în județ, în condițiile în care liberalii ar vrea să-l arunce în lupta pentru președinția Consiliului Județean Gorj, pe Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci.

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a lansat discuția despre formarea unui pol anti-PSD în județ, pentru a putea fi câștigată președinția Consiliului Județean.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, spune că se poate discuta despre coagularea forțelor în jurul unui candidat comun, în funcție de persoana nominalizată. Miruță critică numirile făcute de liberali la deconcentratele din județ.

Și Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, vrea să vadă ce persoană ar propune Dreapta pentru președinția Consiliului Județean.

Alin Văcaru, președintele Pro România Gorj, respinge ideea unei alianțe pentru alegerile locale.

Viorel Caragea, președintele Partidului Ecologist Român Gorj, este sceptic  că se va reuși crearea unui pol anti-PSD în județ, în condițiile în care candidatul la președinția Consiliului Județean ar fi primarul Dumitru Leuștean.

Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, afirmă, însă, că persoana propusă pentru șefia CJ Gorj poate fi de la oricare dintre partide, nu neapărat de la liberali, așa cum s-a procedat la București unde PNL a acceptat să susțină candidatura lui Nicușor Dan.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here