Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu vede ”MULTĂ PROSTIE” în postările liderilor PSD. ”Nu vor fi TĂIERI!”

”Multă prostie!” asta vede Dan Vîlceanu în atitudinea PSD, după ce liderii partidului au împânzit rețele de socializare cu mesaje că, sub guvernarea Orban, vom avea parte de o nouă perioadă de austeritate, în România, cu tăieri de salarii, anularea voucherelor de vacanță, creșterea tarifelor la gaze și curent.

O postare de acest gen a făcut și senatorul Florin Cârciumaru, vicepreședinte PSD Gorj care prezintă 10 măsuri de austeritate, pe care l-a observat în programul de guvernare al PNL. Vîlceanu, liderul liberalilor gorjeni, dă asigurări că tăierile nu se află printre planurile noului Executiv.  

Guvernul Dăncilă vrea să mărească salariul minim net cu 100 lei, până la 1.363 lei, potrivit unui proiect de Hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Muncii. Premierul desemnat, Ludovic Orban, a somat, însă, joi, guvernul să nu o astfel de decizie pentru că, dacă se va întâmpla, va fi anulată. Dan Vîlceanu zice că guvernul demis prin moțiune se comportă precum Ceaușescu în 89, promite majorări deși o să plece acasă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here