Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu: Sunt șanse MARI să pice guvernul. Weber: NU au semnăturile

”Moțiunea de cenzură are MARI șanse să treacă” spune deputatul Dan Vîlceanu după ce Ludovic Orban a anunțat, marți seară, că s-a reușit strângerea celor 233 de semnături pentru dărâmarea guvernului Dăncilă. Este prima moțiune din acest mandat cu șanse serioase de reușită. Votul ar putea fi pe 7 sau 8 octombrie. Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, crede, însă, că numărul anunțat de Orban nu este real și că PNL n-a reușit strângerea atâtor semnături.

Deputatul liberal Dan Vîlceanu spune că, pentru prima dată în acest mandat, opoziția are șanse reale să doboare guvernul PSD.

Parlamentarii Pro România au semnat moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă. Victor Ponta a propus, anterior, un viitor guvern format din PSD, ALDE și Pro România. Deputatul Alin Văcaru spune că mulți dintre social-democrați ar fi încântați de o astfel de variantă.

Deputatul Mihai Weber, președinte PSD Gorj, nu crede că PNL a strâns semnăturile anunțate. Cât despre propunerea PRO România, legată de o viitoare coaliție de guvernare, Weber atrage atenția că partidul lui Ponta susține alegerea primarilor în două tururi de scrutin.  

Dian Popescu, fost senator de Gorj, crede că la moțiune se poate întâmpla orice, atât să cadă cât și să reziste cabinetul Dăncilă. Totul depinde de negocierile care se vor purta cu parlamentarii, în perioada următoare.

Primarul PSD Ion Bârcă nu crede că va pica guvernul Dăncilă, acum în pragul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Edilul este dezamăgit de atitudinea fostului aliat, Călin Popescu Tăriceanu și îi amintește lui Victor Ponta că-și datorează cariera politică Partidului Social-Democrat.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here