Minerit și EnergieMotruStirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu: Săptămâna viitoare, HG pentru Cariera Roșiuța. PRIMUL premier care se implică

Deputatul Dan Vîlceanu susține că, săptămâna viitoare, guvernul va emite o hotărâre ce va debloca definitiv fronturile de lucru la Cariera Roșiuța.

Problema a fost discutată, miercuri, la București, la întâlnirea pe care premierul Ludovic Orban și miniștrii Economiei și Mediului au avut-o pe această temă. În semn de protest față de lipsa fronturilor de lucru, miercuri, la Roșiuța a fost pornit excavatorul aflat în blocaj tehnologic.   

Dan Vîlceanu spune că, după ce va fi rezolvată problema la Roșiuța, vor fi emise și alte hotărâri de guvern, privind scoaterea din circuitul silvic a unor suprafețe necesare deblocării fronturilor de lucru și în celelalte cariere ale Complexului Energetic Oltenia.

Dan Vîlceanu ține să precizeze că este pentru prima dată în istorie când premierul României se implică direct în rezolvarea problemelor Complexului Energetic Oltenia și că asta nu s-a întâmplat nici măcar pe vremea lui Victor Ponta, care era și deputat de Gorj.

Liderul PNL Gorj reafirmă că în cadrul Complexului Oltenia vor trebui făcute angajări, în perioada următoare, în special în producție.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here