Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu: Romanescu avea cu vreo 20 de kilograme mai puțin după campania din 2017. Ultima n-a mai fost atât de grea

Deputatul Dan Vîlceanu a fost reales, duminică, președinte al Partidului Național Liberal Gorj, fiind votat de 348 de delegați din cei 350 prezenți.

Marcel Romanescu și Dumitru Leuștean au fost aleși prim-vicepreședinți, în timp ce Iulian Popescu, Robert Filip, Cristina Cilibiu, Dana Constantinescu, Dumitru Vulpe, Gheorghe Grivei, Robert Ciocioi și Sorin Chircu au fost aleși vicepreședinți. Conform statutului PNL, parlamentarii Gheorghe Pecingină și Ion Iordache sunt membri de drept în BPJ, cu funcții de vicepreședinte.

În discursul ținut în fața delegaților, Dan Vîlceanu s-a lăudat cu victoriile obținute în alegeri, începând cu cea de la parțialele din 2017, când Marcel Romanescu a devenit primar al Municipiului Târgu-Jiu, deși puțini îi dădeau șanse în fața candidatului PSD.

”Marcel Romanescu avea cu vreo 20 de kilograme mai puțin după acea campanie. Ultima n-a mai fost atât de grea” a comentat Vîlceanu.  

Liderul PNL Gorj a trecut în revistă și celelalte tururi de alegeri, făcând trimitere și la scandalurile care au mai apărut în cadrul partidului și i-au afectat unitatea.

Vîlceanu l-a lăudat și pe Ion Iordache, pentru victoria de la Bumbești-Pițic, deși senatorul a agitat apele înaintea conferinței județene, discutând cu primarii despre o posibilă candidatură la funcția de președinte.

Comment here