Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu: PSD vrea SĂ ÎNCHIDĂ Muzeul Brâncuși. Au făcut plângeri peste tot

Deputatul Dan Vîlceanu a acuzat, vineri, Partidul Social-Democrat că vrea să închidă Muzeul Național „Constantin Brâncuși” de la Târgu-Jiu.

“Au făcut plângeri peste tot: la Poliție, Inspectoratul de Stat în Construcții, ISU. Cei de la PSD continuă să blocheze și să oprească toate lucrurile bune făcute până în prezent” a acuzat, într-o conferință de presă, președintele PNL Gorj, după ce Inspectoratul Județean de Poliție a anunțat că a fost deschisă o anchetă pentru efectuarea de lucrări fără autorizație într-un imobil de patrimoniu.

Vîlceanu a ținut să precizeze că existența muzeului dedicat Titanului de la Hobița este una din problemele rezolvate de liberali, la Gorj, odată cu venirea la guvernare, alături de aprobarea Memorandumului pentru CE Oltenia și majorarea capitalului social al Uzinei Mecanice Sadu.

Dan Vîlceanu este convins că singurul obiectiv al plângerilor, făcute în ultima perioadă, este închiderea Muzeului Național „Constantin Brâncuși”.

“Este o hărțuire! Directorul instituției nu poate prezenta muzeul vizitatorilor, pentru că trebuie să dea explicații organelor de control”, a mai spus liderul PNL. 

Vîlceanu a mai spus că Muzeul Național ”Constantin Brâncuși” are organigramă și buget și că principala preocupare a actualei conduceri este ”să facă toate eforturile să-l țină deschis”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here