Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu: Pentru a-și menține funcțiile, Bode și Ciucă pun partidul într-o situație complicată

Deputatul Dan Vîlceanu vrea ca Nicolae Ciucă și Lucian Bode să-și dea demisiile din funcții, ambii fiind acuzați că și-au plagiat tezele de doctorat.

”Bode și Ciucă n-au niciun fel de problemă în a pune partidul într-o situație complicată, doar pentru a se agăța de funcții” declară fostul președinte PNL Gorj și fost secretar general al partidului.

În presa centrală s-a afirmat că Vîlceanu plătește polițe după ce, anul trecut, și-a pierdut funcțiile de la nivel național dar și pe cea de la Gorj.

Pe pagina de socializare, Dan Vîlceanu a acuzat că Nicolae Ciucă și Lucian Bode au organizat un puci, anul trecut, pentru îndepărtarea sa și a fostului președinte Florin Cîțu din funcții.

”Tocmai pentru a nu intra partidul într-un scandal, am preferat eu și Florin Cîțu să ne dăm demisiile” declară deputatul.

Vîlceanu consideră că sunt mai puțin importante, în acest moment, listele pentru alegerile din 2024. În opinia sa, priorități sunt scoaterea PNL din scandalul plagiatului și ruperea alianței cu PSD.

Comment here