Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu nu vrea CIRC la CE Oltenia. ”Cred că USR vrea să-și pună oameni în funcții”

Radu Miruță a cerut, din  nou, într-o conferință de presă ca selectarea supraveghetorilor și directorilor Complexului Energetic Oltenia să fie transmisă video. ”Mai rămâne să aducem niște foci și niște rinoceri să-i dresăm live, ca să fie circul complet” reacționează Dan Vîlceanu.

Liderul PNL Gorj crede că cei de la USR vor funcții în conducerea CEO, de aceea fac tamtam.

În întâlnirea cu presa, deputatul Miruță a  acuzat că toate numirile făcute la Complexul Energetic Oltenia, până acum, au fost politice, selecția șefilor fiind făcută doar de partide.  

În privința firmei din Prahova care se ocupă, în această perioadă, de recrutarea supraveghetorilor CE Oltenia, Radu Miruță a afirmat că speră să nu fie cea care a făcut selecția și-n 2016, date fiind rapoartele de control care au arătat că s-au produs prejudicii de 600 de milioane de lei la companie, în intervalul 2015-2017.  

Miruță crede că transmiterea video, chiar pe un post de televiziune, a procedurii de selectare a șefilor companiei de la Târgu-Jiu ar înlătura suspiciunile.

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, simte că cei de la USR vor posturi, sunt interesați să-și pună oameni în conducerea CE Oltenia, dacă vin cu astfel de subiecte în spațiul public.

Vîlceanu nu este de acord cu transmiterea video a procedurii de selectare a supraveghetorilor pentru că i se pare că totul s-ar transforma într-un circ.

Comment here