Minerit și EnergieStirile Zilei

Vîlceanu n-a reușit să intre în Cariera Roșiuța. Weber: Poate are afaceri

Dan Vîlceanu n-a putut intra, vineri dimineață, în Cariera Roșiuța, dar a discutat cu minerii la poarta unității. Pe pagina de socializare, deputatul liberal îl acuză pe directorul Constantin David de aroganță. Vîlceanu crede că PSD și ALDE nu dau voie în cariere de teamă ca nu cumva angajații CEO să afle că au dat legi care nu se aplică. În replică, Mihai Weber, liderul PSD Gorj, face trimitere la afacerile din minerit și energie ale familiei Vîlceanu.

Deputatul Vîlceanu n-a reușit să intre în Cariera Roșiuța dar a discutat cu minerii, la poartă. Liderul liberal a anunțat că va merge în toate carierele din județ, considerând că interdicția de acces a fost ridicată după vizita ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, la Cariera Roșia.

Vîlceanu crede că PSD și ALDE  au interzis accesul în unitățile CE Oltenia de teamă să nu se afle că dau legi care nu se aplică.

”Cine știe, poate are afaceri, poate există ceva relații între subiecți” a comentat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, după ce a aflat că lui Dan Vîlceanu nu i-a fost permis accesul în Cariera Roșiuța.

Weber zice că accesul său și al ministrului Deneș în Carirea Roșia a fost permis, pentru că au demonstrat că-i interesează ca activitatea CE Oltenia să nu aibă de suferit.

Constantin Mitrescu refuză să comenteze pe seama vizitelor politicienilor în cariere, deși nu le consideră oportune acum, în campania electorală. Spune că, oricum, liderii sindicali din CE Oltenia sunt acuzați că fac politică.

Mitrescu consideră normală interdicția de acces pusă de conducerea Complexului Energetic Oltenia.

Și Nicu Bunoaica a avut probleme, la un moment dat, la Cariera Roșiuța, fiindu-i interzis accesul.

Liderul sindical de la Lupoaia crede că un reprezentat al CEO ar fi trebuit să-l însoțească pe deputatul Vâlceanu și să le explice minerilor care este situația financiară a companiei, în condițiile în care se întârzie acordarea tichetelor cadou de 1100 de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here