Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu: Luăm bani de la PNDL și consiliile județene pentru ALOCAȚII!

Luăm bani de la PNDL și consiliile județene!” amenință Dan Vîlceanu după ce PSD a votat, miercuri, în parlament, pentru DUBLAREA alocațiilor copiilor.

Pe paginile de socializare este o întreagă dispută, social-democrații lăudându-se cu noua măsură socială, liberalii afirmând că nu există bani, întrucât deficitul este deja mare. Mihai Weber, președintele PSD Gorj, spune că dublarea alocațiilor înseamnă lumină în ochii fiecărui copil.  

Legea a plecat la promulgare și, dacă va fi semnată de președinte, va intra în vigoare de luna următoare. Concret, alocațiile pentru copiii de până în doi ani vor fi 600 de lei, iar pentru restul, 300 de lei pe lună.

Dan Vîlceanu, președinte PNL Gorj, spune că PSD a făcut poker parlamentar, la votul pe dublarea alocațiilor. Impactul bugetar este de 6 miliarde de lei.  

Vîlceanu amenință că dacă legea va fi promulgată de președintele Iohannis și va trebui aplicată, vor fi luați bani de la PNDL și de la consiliile județene pentru plata alocațiilor copiilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Păi așa se face „România educăcată”, cu analfabetismul funcțional în creștere: TĂIND BANII DE LA EDUCAȚIE! SĂ-I IEI DE LA SERVICII ȘI DE LA ADMINISTRAȚIA PREZIDENȚIALĂ, BĂI, ACESTA! Heil Mlaus! ??

Comment here