Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu: În următoarele zile vom vedea o SCĂDERE a numărului de infectări

Deputatul Dan Vîlceanu se implică în problema achiziționării unui aparat de testare pentru coronavirus pentru Spitalul COVID din Târgu-Cărbunești. Spune că au și fost făcute demersuri către Ministerul Sănătății.

În același timp, liderul PNL Gorj acuză conducerea Consiliului Județean că n-a făcut niciun fel de demers pentru a crește numărul de testări la laboratorul din Târgu-Jiu. În ceea ce privește numărul foarte mare de infectări, anunțat zilnic de autorități, Vîlceanu spune că suntem pe un platou și că-n următoarele zile situația se va stabiliza.   

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, declară că guvernații ar fi trebuit să se axeze, de la bun început, pe  testarea masivă a populației. În schimb, guvernul a suportat numai 10% din cheltuielile făcute de spitale, la nivel național, forțând autoritățile să-și consume resursele financiare.

Viorel Caragea, președintele Partidului Ecologist Gorj, spune că ar fi trebuit ca testarea populației să fie făcută coordonat, pe eșantioane și grupuri țintă.

Comment here