Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu: În următoarele zile vom vedea o SCĂDERE a numărului de infectări

Deputatul Dan Vîlceanu se implică în problema achiziționării unui aparat de testare pentru coronavirus pentru Spitalul COVID din Târgu-Cărbunești. Spune că au și fost făcute demersuri către Ministerul Sănătății.

În același timp, liderul PNL Gorj acuză conducerea Consiliului Județean că n-a făcut niciun fel de demers pentru a crește numărul de testări la laboratorul din Târgu-Jiu. În ceea ce privește numărul foarte mare de infectări, anunțat zilnic de autorități, Vîlceanu spune că suntem pe un platou și că-n următoarele zile situația se va stabiliza.   

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, declară că guvernații ar fi trebuit să se axeze, de la bun început, pe  testarea masivă a populației. În schimb, guvernul a suportat numai 10% din cheltuielile făcute de spitale, la nivel național, forțând autoritățile să-și consume resursele financiare.

Viorel Caragea, președintele Partidului Ecologist Gorj, spune că ar fi trebuit ca testarea populației să fie făcută coordonat, pe eșantioane și grupuri țintă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here