Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu îi predă ștafeta lui Leuștean. Romanescu: Încă n-am văzut un document oficial

Deputatul Dan Vîlceanu s-a autosuspendat din funcția de președinte al Partidului Național Liberal Gorj. Primarul Orașului Novaci, Dumitru Leuștean, va conduce interimar organizația.  

Motivul pentru care Vîlceanu a luat această decizie este acela că funcția politică de la Gorj este incompatibilă cu cea de secretar general, obținută la Congresul de anul trecut.

Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Grivei, spune că tot Dan Vîlceanu va conduce ședințele șefilor organizației, atunci când va fi prezent în județ.

Grivei susține că nu vor fi organizate alegeri interne în cadrul PNL Gorj, pentru că președintele nu a demisionat și nici n-a fost revocat.  

Primarul Marcel Romanescu, președintele PNL Târgu-Jiu, spune că noul lider interimar al PNL Gorj, Dumitru Leuștean, are mai mult timp liber pentru a merge în localități și coordona activitatea politică a partidului.   

Dumitru Leuștean nu știe pe ce perioadă va fi președinte interimar al PNL Gorj și nici dacă va fi organizată conferință județeană de alegeri.

Comment here