Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu: Firma TREFO a încasat ZERO lei

”Firma TREFO a încasat ZERO lei”, spune Dan Vîlceanu după ce Olguța Vasilescu l-a acuzat că a dat ”un tun de 39 de miliarde de lei vechi la Complexul Energetic Oltenia”, printr-un contract de furnizare tablă.

Președintele PNL Gorj a publicat, pe Facebook, un răspuns primit de la Complexul Energetic Oltenia în care se precizează: ”În urma reluării competiției pentru atribuirea contractelor subsecvente, până la această dată, SC Trefo SRL nu a câștigat niciun contract”.

 ”Nu sunt bani de pensii? Ia uite ce tun a dat, prin firma mamei, liberalul Dan Vâlceanu! 39 de miliarde lei vechi! O fi la vârsta de pensionare mama domnului? O ști cum se trăiește cu o pensie sub 1000 de lei, asemenea a două milioane de vârstnici din România? Pariez că nu!”, a scris Olguița Vasilescu, sâmbătă, pe Facebook.

În replică, Dan Vîlceanu spune că a studiat declarația de avere a Olguței Vasilescu și a observat că ”are o avere imensă”, acumulată cu bani din împrumuturi sau din darul de la nuntă.

Vîlceanu zice că subiectului contractului de tablă a tot fost rostogolit în ultimele luni, dar a decis abia acum să facă lumină după postarea fostului ministru al Muncii, preluată de presa centrală.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here