Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu, dezvăluire ȘOC! ”La UM Sadu s-a votat ÎMPOTRIVA reducerii arieratelor și a realizării investițiilor!”. HOTĂRÂREA AGA

Deputatul Dan Vîlceanu a acuzat, vineri, Partidul Social-Democrat de minciună „perpetuă” în ceea ce privește susținerea industriei din Gorj.

Președintele PNL Gorj s-a referit, într-o conferință de presă, la promisiunile privind Uzina Mecanică Sadu și Complexul Energetic Oltenia. Vîlceanu a criticat schema de sprijin pentru CEO, făcută publică de presă națională, care înseamnă de fapt o taxă în facturile românilor.   

Vîlceanu s-a arătat, din nou, sceptic că banii promiși de guvernanți, pentru retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu, cele 5 milioane de euro, au ajuns în conturile fabricii de armament de la Bumbești-Jiu.

Deputatul Vîlceanu a mai scos la iveală o problemă de la UM Sadu. Le-a prezentat jurnaliștilor o hotărâre AGA, din 30 iulie, împotriva planului de măsuri pentru reducerea arieratelor și realizarea investițiilor în uzină. În plus, în ședința respectivă s-ar fi votat și împotriva demarării procedurii de valorificare a activelor disponibile.

Dan Vîlceanu se întreabă cum se vor face investiții la Uzina Mecanică Sadu, din moment ce decizia luată în AGA, împotriva reducerii datoriilor și a modernizării fabricii, a fost comunicată și ministrului Economiei, Niculae Bădălău.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here