Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu, dezamăgit de Miruță. La Davițoiu se aștepta

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, acuză USR și PMP că nu-și doresc schimbarea culorii politice a județului, preferând să-și desemneze candidați proprii la președinția Consiliului Județean, ceea ce, în opinia sa, va duce la fragmentarea votului anti-PSD.

”Gorjul este în criză de 30 de ani din cauza guvernării locale a PSD. Prin stabilirea unui candidat propriu, USR Gorj a preluat atitudinea liderului de la centru, Dan Barna și ne transmite: Nu este menirea USR Gorj să scoată Gorjul din criză. Păcat, USR Gorj!” a notat liderul liberalilor pe pagina de socializare.

Vîlceanu este convins că USR și PMP nu și-au dorit nici măcar o secundă un candidat unic al Dreptei.  

Vîlceanu acuză liderii PMP și USR din Gorj că nu au fost capabili să treacă peste orgoliile personale pentru a câștiga președinția consiliului județean și ”a scoate Gorjul de sub dominația PSD din ultimii 30 de ani”. În plus, liderul liberalilor este deranjat că Nicolae Davițoiu critică guvernarea PNL.

Liderul PNL Gorj se declară dezamăgit de atitudinea lui Radu Miruță, președintele USR, din partea căruia se aștepta ”la alt tip de abordare”.  Despre șeful PMP, Nicolae Davițoiu, Vîlceanu spune că se aștepta să nu achieseze la ideea unui candidat comun, pentru că de-a lungul timpului ”a negociat cu toată lumea”.

Nicolae Davițoiu spune că nu vrea să intre în polemici cu Dan Vîllceanu și anunță că Partidul Mișcarea Populară își va stabili, marți, candidatul la președinția Consiliului Județean Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here