Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu, despre amendamentul lui Weber: Absolut TÂMPIT!

Contre între Weber și Vîlceanu pe tema amendamentului depus de deputatul PSD privind majorarea la 2 ani a termenului în care să fie returnat împrumutul de 251 de milioane de euro, acordat de guvern, anul acesta, Complexului Energetic Oltenia, pentru achiziționarea certificatelor de carbon. Miercuri, amendamentul ar fi trebuit votat în plenul Camerei Deputaților dar a fost retrimis la comisie.

Dan Vîlceanu susține că, dacă ar fi fost adoptat, amendamentul ar fi adus sfârșitul companiei de la Târgu-Jiu.  

”Dacă trecea, CEO ar fi trebuit să restituie cele 250 de milioane de euro! Asta însemna faliment, la revedere!” spune liderul PNL Gorj.

Vîlceanu afirmă că, miercuri, a purtat discuții cu Mihai Weber dar și cu managerul CE Oltenia, Daniel Burlan, pe care l-a rugat să intervină la liderul PSD Gorj și să-l convingă de faptul că amendamentul nu este bun pentru companie.  

Deputatul Mihai Weber afirmă, însă, că declarațiile lui Dan Vîlceanu sunt minciuni și că nu are cum să fie un lucru rău pentru Complexul Oltenia amânarea restituirii unui împrumut.

Liderul PSD Gorj mai spune că a fost de acord să fie retrimis  amendamentul la comisie, pentru că vrea să vadă punctul de vedere al Ministerului Energiei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here