Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu, despre AFACERIȘTII propuși pentru CS-ul CE Oltenia: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt susținuți de PNL Gorj pentru Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.

Conform Scandal de Gorj, Răzvan Ionescu are 41 de ani și este administrator și acționar unic al unei firme ce deține o agenție de turism. Iulian Vasile Popescu este director general și fondator al unei  firme înființate în Târgu-Jiu și mutată, ulterior, în Capitală, care activează în domeniul realizării de soft-uri.

”Pentru a elimina orice discuție legată de grupuri politice, care să aibă interese în CE Oltenia, propunerile noastre au fost doi membri ai comunității de tineri antreprenori, față de care nu există niciun fel de umbră privind activitatea lor. Sunt extrem de inteligenți și adaptați la economie” a declarat, vineri, Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.  

Despre  firma lui Răzvan Alex Ionescu, în presă a apărut informația că are un singur salariat, cu o cifră de afaceri, anul trecut, de 88.000 de lei și un profit 36.000 de lei.

”Niciodată n-am crezut că un antreprenor, care are un singur angajat, este rău” a declarat Vîlceanu, afirmând că l-a luat în calcul pentru numire și pe tânărul din Țicleni, Ionel Burtea, care produce vin de mure.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here