Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu confirmă: Iulian Popescu este o variantă de candidat la CJ. Romanescu: 95% dintre membrii PNL nu-l cunosc

”95% dintre membrii PNL nu-l cunosc Iulian Popescu” a comentat, luni, Marcel Romanescu după ce numele afaceristului, membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, a fost vehiculat pentru o candidatură la președinția Consiliului Județean Gorj, din partea Dreptei.

Cei trei lideri PNL, USR și PMP din județ- Dan Vîlceanu, Radu Miruță și Nicolae Davițoiu- au avut o întâlnire, vineri, pe tema candidatului comun. Întrebat despre numele vehiculat pentru a fi candidatul Dreptei, Marcel Romanescu a afirmat că Iulian Popescu este un om valoros, pe care i l-a prezentat chiar Cosmin Popescu, președintele PSD al Consiliului Județean. Totuși, Romanescu consideră că în lupta pentru șefia CJ ar trebui să intre unul dintre cei trei lideri politici: Vîlceanu, Miruță sau Davițoiu.  

Primarul liberal al Târgu-Jiului este de părere că Iulian Popescu nu are suficientă notorietate în județ, nici măcar în cadrul PNL Gorj.

”În politică trebuie să fii lider, trebuie să creadă oamenii în tine. Ori, 95% din membrii PNL nu-l cunosc pe Iulian Popescu. Aici nu e vorba doar de dat cu biciul” a comentat Romanescu.

Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, confirmă că Iulian Popescu este o variantă de candidat comun al Dreptei la președinția Consiliului Județean Gorj.

Vîlceanu este convins că Iulian Popescu îl poate învinge pe actualul șef PSD de la județ, chiar dacă nu are notorietate.   

”Dacă e  să-i compari pe cei doi, omul ăsta a atras fonduri europene mai mult decât Consiliul Județean în mandatul lui Cosmin Popescu!” spune liderul PNL Gorj.

Cei de la USR ar vrea, însă, să pună ei candidatul comun al Dreptei la președinția Consiliului Județean Gorj. Președintele Radu Miruță spune că, la conferința județeană de alegeri a USR Gorj, va fi votată o propunere pentru șefia județului.

Nicola Davițoiu, președintele PMP Gorj, spune că nu s-a ajuns la un consens la întâlnirea de vineri. S-a analizat varianta unui candidat comun al Dreptei, dar partidele să meargă cu liste separate de consilieri județeni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here