Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu: Astăzi începem un nou capitol

Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu este noul secretar general al Partidului Național Liberal după ce a fost votat, duminică, la Consiliul Național, de 1743 de delegaţi. Rareş Bogdan a fost ales prim-vicepreşedinte al PNL cu 1115 voturi, Iulian Dumitrescu cu 1620 voturi, Gheorghe Flutur cu 1674 voturi, în timp ce Lucian Bode a fost votat prim-vicepreşedinte al PNL de 1551 de delegaţi.

”Am fost ales secretar general al partidului la propunerea președintelui Florin Cîţu. Îi mulțumesc președintelui partidului și mulțumesc colegilor. Îi felicit pe ceilalți membri ai echipei. Scriu aceste rânduri după luni de muncă și două zile intense, în care cu toții am experimentat emoții generate de tot felul de situații.

Mesajul meu, acum, după ce alegerea mea ca secretar general este oficială, este un apel la unitate adresat tuturor colegilor liberali și de vindecare a rănilor dezbinării din perioada pregătirii congresului. Astăzi începem un nou capitol.
PNL este partidul de numele căruia se leagă cele mai profunde schimbări în România și partidul care va produce și de această dată reforme esențiale necesare țării, alături de președintele Florin Cîțu.

Ne dorim o deschidere totală a partidului, transparentizare a deciziilor, digitalizarea și modernizarea funcționării partidului, o comunicare modernă și onestă cu membrii noștri și cu românii în general. Iar, de mâine, începem să ne organizăm pentru alegerile din 2024, prin consolidarea organizațiilor noastre, dar mai ales prin programe și proiecte benefice pentru români” a transmis Dan Vîlceanu, pe pagina de socializare.

Comment here