Stirile ZileiTârgu-Jiu

Vîlceanu: Acest guvern a repus Gorjul pe harta investițiilor din România

Deputatul Dan Vîlceanu îl acuză pe președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, de ”lipsă de bun simț și manipulare ieftină”, după ce a acuzat că primarii sunt șantajați cu proiecte pentru a trece la PNL.

Liderul liberalilor gorjeni a anunțat, joi, că mai multe localități din județ, inclusiv cu primari PSD sau de la alte partide politice, au primit bani de la guvern pentru  modernizarea drumurilor de interes local. Este vorba despre localitățile: Târgu-Jiu, Motru, Turceni, Bustuchin, Baia de Fier, Bălești, Telești, Lelești, Bălănești, Brănești, Bolboși, Arcani, Alimpești, Crasna, Novaci, Săulești, Vladimir. În plus, guvernul a aprobat și reabilitarea drumului judeţean 671, ce traversează localităţile Apa Neagră-Padeş-Călugăreni-Cloşani-Valea Mare.

”Acest guvern este unul care a repus Gorjul pe harta investițiilor din România” spune Dan Vîlceanu, care-i solicită lui Cosmin Popescu să-i ceară scuze.  

Deputatul Vîlceanu anunță că, în circa două săptămâni, urmează să fie aprobate și alte proiecte depuse de autoritățile din Gorj. Liderul liberalilor dă asigurări că ajută primarii, indiferent de culoarea politică.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here