Sportive

Viitorul Târgu Jiu- CSM Slatina 2-1, în ultimul meci din etapa a doua

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa CSM Slatina, în etapa a II-a a Ligii a II-a. În urma acestui rezultat, Viitorul Pandurii ocupă locul 10, cu trei puncte.

În ultimul meci al etapie a 2-a a Ligii 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a trecut, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, de CSM Slatina. Partida a fost decisă cu golul marcat în minutul 90 de Andrei Ludușan, tocmai introdus pe teren de Flavius Stoican. Meciul de la Târgu-Jiu a început promițător, cu două goluri marcate în primele 20 de minute. Alex Băican a punctat în minutul 13 cu o lovitură de cap după o centrare din corner, iar Cătălin Doman a egalat în mintul 18, după ce a fost pe fază la un penalty apărat de Roberto Bodea în fața lui Vasile Gheorghe.

Viitorul Pandurii a dominat în mare parte întâlnirea și și-a creat mai multe ocazii de gol, însă și Slatina, care a preferat cartea contraatacului, putea da lovitura în câteva rânduri. Golul decisiv a venit din piciorul lui Andrei Lupușan, în minutul 90, la doar câteva secunde după ce a fost introdus pe teren de Falvius Stoican în locul lui Alexandru Gîrbiță.

S-a încheiat 2-1 pentru Viitorul Pandurii, care obține primele sale puncte în acest sezon, cât și primele puncte cu Flavius Stoican antrenor, aflat la al doilea joc pe banca gorjenilor.

Gazdele au permis accesul la Tribuna I a Stadionului Municipal a câtorva zeci de suporteri.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here