Sportive

Viitorul Pandurii, abandonată la Filiași după umilința din Cupa României

Jucătorii Viitorul Pandurii au fost abandonați la Filiași după umilința din Cupa României. Șoferul a primit ordin de la conducere să plece fără echipă. Stafful și fotbaliștii au revenit pe cont propriu acasă, arată Liga 2.ro.

După 2-3 cu ACSO Filiași, stafful și jucătorii de la Viitorul Pandurii au fost nevoiți să se întoarcă de la Filiași la Târgu-Jiu prin metode personale. Conducerea l-a anunțat pe șoferul autocarului cu care s-a făcut deplasarea să plece de la stadion fără echipă. Șoferul s-a conformat, iar stafful și fotbaliștii au fost nevoiți să găsească variante pentru a nu rămâne peste noapte la Filiași. Aceștia și-au sunat prietenii, să vină să-i ia cu mașinile proprii de la Filiași, sau au împrumutat autoturisme de la echipa adversă.

Eșecul surprinzător nu le-a picat bine oamenilor din structurile de conducere, care și-au lăsat stafful și jucătorii în drum, nevoiți să caute variante pentru revenirea la Târgu-Jiu. Viitorul Pandurii a avut 2-0 la pauză în partida cu ACSO Filiași, în urma reușitelor lui Gabriel Dodoi, minutul 24, și Răzvan Vulpe, minutul 28. Gazdele au revenit, însă, după pauză și s-au impus în urma golurilor lui Alexandru Fotescu, minutul 48, Cosmin Calu, minutul 79, și Eduard Dina, minutul 90. Acesta din urmă a marcat de la 11 metri.

Comment here