LIFE

VIDEO. Van Damme a devenit viral cu un dans pe o piesă de la Morandi


Jean Claude Van Damme a postat, pe pagina sa de Facebook, un video care a devenit instantaneu viral. Actorul a „rupt” internetul cu un dans pe o piesă de la Morandi.

În filmulețul postat, actorul dansează, la 59 de ani, pe ritmurile piesei „Save me”, compusă de Randi și Marius Moga. Hitul, compus de Randi și de Marius Moga, cucerea, în urmă cu 12 ani, nu doar România, ci întreaga Europă. Fanii din toată lumea au comentat încântați prestația actorului și mișcările sale de kickboxing, recunoscând inclusiv coloana sonoră. La fel de impresionați de alegerea faimosului actor de origine belgiană s-au arătat și cei doi artiști români.

„E o bucurie pentru mine ce a făcut legendarul actor și, în același timp, o uimire că, după atâta timp, piesa „Save me” încă vibrează în inimile oamenilor de peste tot! Mi-a plăcut mult dansul lui și-mi amintește de filmele sale după care eram toți topiți în copilărie!”, spune Randi.

„Mi se pare foarte tare ca, după 12 ani de când a fost lansată „Save Me”, piesa care a ajuns numărul 1 în mai multe țări din Europa, să îl văd pe Jean-Claude Van Damme, actor cu filmele căruia am crescut, dansând fericit pe ea! E dovada că Morandi este unul din proiectele românești de succes internațional și că o piesă bună nu cunoaște timpul”, adaugă Marius Moga.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here