Stirile ZileiTârgu-Jiu

VIDEO. Sub nasul ministrului Sănătății! Femeie, cărată în cârcă până la spital

O femeie a fost cărată, joi, în spate, de fiica ei, din stradă până la Spitalul Județean de Urgență, accesul fiind blocat pentru vizita ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. Cei de la spital n-au catadicsit să pună la dispoziție un cărucior.

Pacienta era operată la picior și era programată la consultație, pentru a-i fi trase firele, relatează presafarastapâni.ro. Familia, care a adus-o pe femeie la spital, a fost obligată să lase mașina pe o stradă paralelă. Abia după ce una dintre fiice a început să se plângă, în apropierea zonei în care se aflau jurnaliștii, că nu poate ajunge cu pacienta în spital, polițiștii au permis accesul, însă doar la intrarea pe străduță. Deoarece nimeni din unitatea medicală nu s-a deranjat să pună la dispoziție un cărucior, fiica și-a luat mama în cârcă și a cărat-o până în spital.

„E operată la picior, are șuruburi și am venit cu ea să-i scoată firele. Nu ne dă nimeni un căruț! Am ținut-o în stradă o oră și acum ne-au dat voie să intrăm aici cu ea. Au zis că vine ministrul și nu avem voie să băgăm mașina aici. De aici a luat-o sora mea în spate, ce să facem, s-o lăsăm aici?” a declarat una dintre fiicele femeii.

Întrebat de acest incident, ministrul Nelu Tătaru a declarat că este o greșeală de management tipică.

„Atitudinea față de un pacient trebuie să fie cu totul alta. Pacientul primează. Un caz ajuns la spital trebuie să fie preluat de urgență, investigat într-o unitate de urgență, evaluat de un examen de specialitate și tratat în consecință”, a declarat ministrul Tătaru, la ieșirea de la vizita din spital.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Bvrghesivs Romanvs

    Ciocoism, nici un ”greșeală de management”! Nici măcar ceaușescu nu admitea chestii din astea la vizitele sale.

Comment here