NovaciStirile Zilei

VIDEO Rânca: Mașini îngropate complet în zăpadă

Mai multe mașini au fost acoperite complet de zăpadă, la Rânca, în urma viscolului de noaptea trecută.

Conform Gazeta de Sud, autoturismele fuseseră lăsate de proprietari, la ieșire din Rânca, înspre Transalpina, unde este teren disponibil pentru parcare, însă este o zonă fără construcții sau perdele forestiere. Din acest motiv, zăpada a acoperit complet drumul și mașinile. Stratul de zăpadă trece, în zonă, şi de 2 metri.

Drumarii intervin, duminică, pentru îndepărtarea zăpezii viscolite de pe DN 67 C, la ieşirea din Rânca spre Transalpina.

”Îndepărtare de pe partea carosabilă a zăpezii viscolite noaptea trecută pe DN 67C, staţiunea Rânca, ieşirea spre Transalpina. Autoturismele care au fost acoperite de zăpadă erau parcate pe marginea drumului, într-o parcare ce aparţine proprietarilor de cabane din zonă”, a transmis, duminică, CNAIR.

Sursa citată a precizat că drumul de acces spre staţiune nu a fost afectat de viscol, circulaţia se desfăşoară în condiţii de carosabil curat şi umed, izolat zăpadă 1-2 cm. Stratul de zăpadă în zona afectată a ajuns la 2 metri, pe o porţiune de aproximativ 300 de metri. Temperaturile în zonă au ajuns, sâmbătă noapte, la minus 19 grade Celsius. 

Comment here