Sportive

Victorie și-n Banat. Andrieș: A fost un meci la discreția noastră

Handbalistele au obținut, marți, cea de-a 18-a victorie consecutivă din actuala ediție de campionat. CSM Târgu-Jiu și-a respectat statul de favorită în confruntarea cu echipa Universității de Vest din Timișoara și s-a impus fără probleme cu 28-20.

Ira Zinatullina și Bianca Chiriță, ambele cu câte 5 goluri, au fost cele mai bune marcatoare pentru gruparea gorjeană. A fost un meci dominat de formația din Târgu-Jiu, de care antrenorul gorjean Liviu Andrieș s-a folosit pentru a rula tot lotul avut la dispoziție. După această victorie, handbalistele vor avea parte de câteva zile libere, apoi se întorc la antrenamentele premergătoare ultimelor două etape. Andrieș și-a stabilit și obiectivul pentru ultimele două etape din campionat.

„A fost un meci la discreția noastră, pe care am reușit să-l controlam fără probleme și în care am folosit tot lotul de jucătoare pe care l-am avut la dispoziție. Acum urmează câteva zile de pauză, după care vom începe pregătirea ultimelor două etape, meciuri pe care vreau de asemenea să le câștigăm” a declarat Andrieș.

După deplasarea din Banat, CSM mai are de jucat cu Gloria Bistriţa II, pe teren propriu, pe 25 mai, iar în ultima etapă, pe 29 mai, cu CSU Reşiţa, în deplasare.

CSM Târgu-Jiu: Alina Ciuchiatu. Cristina Popovici, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriță 5g, Bianca Stanca 1g, Andreea Olariu, Valentina Toader 1g, Anna Ivanenko 4g, Ira Zinatullina 5g, Gabriela Frunză, Alexandra Gavrilă 4g, Pal Ceandani 1g, Florența Ilie 3g, Iulia Andrei 4g, Mihaela Obedeanu. Antrenori: Liviu Andrieș și Andrei Enache.

Comment here