Sportive

Victorie pentru junioarele 3. CSM Târgu Jiu – HCM Craiova 32-27

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu-Jiu a început seria meciurilor din retur cu o victorie. Elevele lui Radu Costel au dispus, sâmbătă, de HCM Craiova cu 32-27. Meciul a contat pentru etapa a-8-a din Seria G a campionatului naţional rezervat junioarelor 3. O victorie care menţine formaţia din Târgu-Jiu pe locul 3 al seriei şi cu mari şanse de a termina pe podium prima parte a campionatului.

Alesia Cişmaşu, cu 17 goluri, Raluca Chiriac, cu 10 goluri dar şi Vanesa Podăriţa, în mare formă în poartă, au fost cele mai bune jucătoare ale CSM Târgu-Jiu în acest meci. Pe lista marcatoarelor şi-au mai trecut numele Ştefania Buşe şi Alina Burlan, ambele cu câte 2 goluri, dar şi Beatrice Popescu, cu un gol.

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu-Jiu: „Am câştigat un joc care, practic, ne consolidează poziţia a treia a clasamentului. Apărarea a facut diferenţa. Cuvinte multe nu ar fi de spus. Fetele noastre s-au mobilizat în defensiv, dar au reuşit şi să recupereze mare parte dintre ratările şi greşelile din atac. Din nou, remarc evoluţiile constant bune ale „veteranelor” Alesia Cişmasu şi Raluca Chiriac, dar şi ambiţia şi curajul Ştefaniei Buşe, în defensivă. Bucuria fetelor, după acest joc, spune totul. Ţin să felicit şi echipa adversă care a luptat până la finalul meciului pentru fiecare posesie, reuşind să smulgă un egal în repriza a treia. Urmeaza jocul cu FEFS Craiova, săptămâna viitoare, în deplasare, o partidă din care încercăm să scoatem puncte”.

Etapa viitoare, pe 11 decembrie, CSM Târgu-Jiu va juca în deplasare, pe terenul echipei HC Univ. FEFS Craiova.

Comment here