Sportive

Victorie lejeră pentru handbalistele lui Andrieș

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu-Jiu a înregistrat, sâmbătă, cea de-a patra victorie consecutivă din acest sezon, după ce a trecut fără probleme de ACS Tonic Oradea. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-a impus cu 43-23, la pauză 19-12. Meciul a contat pentru etapa a-5-a din Seria B a Diviziei A. Cu această victorie, CSM Târgu-Jiu a urcat pe locul 2 în clasament, cu 12p acumulate, la egalitate cu liderul Gloria Bistriţa II, despărţite doar de golaveraj.

Liviu Andrieş nu s-a putut baza la acest meci pe o serie de jucătoare accidentate. Ira Zinatullina, Anna Ivanenko, Bianca Stanca, Irina Neacşu, Pal Ceandani, Ioana Toader, Ana Maria Diaconescu şi Mihaela Obedeanu, toate au luat loc în tribună, fiind indisponibile. Andrieş a completat lotul cu două junioare, Ramona Popescu şi Daria Iordache. Chiar şi în condiţiile în care nu a putut alinia formula de bază, CSM Târgu-Jiu s-a impus fără probleme în faţa penultimei clasate, Tonic Oradea. Cea mai bună marcatoare a CSM Târgu-Jiu a fost Valentina Toader, cu 10 goluri marcate, fiind urmată de Iulia Andrei cu 7g şi Sabine Klimek cu 6 reuşite.

Dan Ilieş, coordonatorul secţiei de handbal a CSM Târgu-Jiu, le-a felicitat pe tinerele handbaliste pentru debutul lor şi a anunțat că sunt şi alte jucătoare, din pepiniera proprie, care vor ajunge la prima echipă.

„Astăzi am fost foarte mândru. Junioarele crescute în orașul nostru, la clubul nostru, au debutat pentru echipa de senioare și au făcut-o foarte bine. Munca depusă la echipele de junioare începe să dea roade şi acest lucru ne bucură foarte mult. Acesta este abia începutul, Familia CSM Târgu-Jiu pune accentul pe juniorii proprii. Felicitări Daria Iordache şi Ramona Popescu pentru debutul vostru la echipa de Divizia A!” a transmis Ilieș.

Comment here