Sportive

Victorie lejeră a baschetbaliştilor. CSM Târgu Jiu – CSM Miercurea Ciuc 97-67

CSM Târgu-Jiu a câştigat fără probleme, sâmbătă seară, partida cu CSM Miercurea Ciuc şi a ajuns la cea de-a patra victorie consecutivă în Liga Naţională.

Gorjenii s-au impus cu 97-67, într-un meci din etapa a-10-a din LNBM. Au dominat în toate cele patru perioade de joc, scorul pe sferturi fiind: 25-15, 19-13, 27-14, 26-25. Ahmed Bashir a înregistrat procentaje excelente şi a fost cel mai bun om al echipei de la Târgu-Jiu. Americanul a înscris 27 de puncte. 

„Astăzi am făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre de până acum, în acest sezon. Simt că, în acest moment, ca echipă, începem să construim acea chimie de echipă. Da, cu siguranță cred că avem șanse mari să ajungem în play-off. Simt că avem toate piesele de care avem nevoie și, dacă jucăm împreună așa cum am făcut astăzi, atunci doar cerul este limita. Vreau să adaug că m-am simțit minunat să avem fanii înapoi alături de noi. Le mulţumim pentru susţinere. Cu siguranță ne dau mai multă energie” a declarat Bashir, după meci.

O evoluţie excelentă a avut şi Stefan Glogovac, care a dominat începutul de meci. Bosniacul a înscris 18 puncte şi a avut 4 recuperări. Brandon Sly a prins şi el o seară bună totalizând 17 puncte, o recuperare şi două pase decisive. Pivotul Kevin Allen a fost cel mai bun la recuperare, cu nu mai puţin de 16 reuşite. Kevin a dat şi două pase decisive şi a înscris 14 puncte.

CSM TÂRGU-JIU: Kevin Allen 14p, Brandon Sly 17p, Porter Troupe 7p, Ahmed Bashir 27p, Titus Nicoară 6p, Stefan Glogovac 18p, Camil Berculescu 3p, Andrei Gheorghe, Malik Morgan 3p, Alexandru Berca, Mihai Bădiţa, Octavian Ilie 2p. Antrenor principal: Jordanco Davitkov. Antrenori secunzi: Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga.

În următoarea etapă, CSM Târgu-Jiu se va deplasa în Trivale pentru meciul cu FC Argeş Piteşti. Meciul este programat pentru duminică, 12 decembrie, de la ora 18.00.

Comment here