Sportive

Victorie importantă pentru CSM Târgu-Jiu. Alionescu: Putem face lucruri bune în continuare

Victorie extrem de importantă pentru CSM Târgu-Jiu, duminică seară, în turneul 7 de la Bucureşti. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu a trecut de formaţia gazdă, Dinamo Bucureşti, scor 96-88. A fost nevoie de o repriză adiţională pentru ca CSM Târgu-Jiu să îşi treacă în cont o nouă victorie, cea de-a treia în actuala stagiune a Ligii Naţionale.

Fără doi dintre jucătorii de gabarit ai echipei, Stefan Andrejevic, rămas la Târgu-Jiu şi Kevin Allen, accidentat în finalul meciului cu SCM U Craiova, CSM Târgu-Jiu a început curajos meciul din Sala Dinamo, împotriva formaţiei gazdă, antrenată de Antonis Constantinides, fost tehnician al grupării gorjene Energia.

”O victorie imensă pentru noi. Astăzi chiar am dat dovadă de spirit de luptă, unitate de echipă și mentalitate de învingători. Să câștigi pe terenul lui Dinamo și în prelungiri este un lucru foarte greu de realizat pentru orice echipă din campionat. Vreau să-i felicit pe jucători pentru toate aceste lucruri, de la primul până la ultimul. Este victoria lor și modul de a arăta că putem face lucruri bune în continuare” a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

CSM Târgu-Jiu: Revaz Rogava 24p, Alin Borşa 19p, Jake Spurgeon 19p, Darien McClain 16p, Andrei Gheorghe 8p, Stefan Nikolic 7p, Camil Berculescu 3p, Alexandru Berca, Răzvan Bratoloveanu, Răzvan Pavel, Remus Răceanu. Antrenori: Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga.

Sâmbătă, echipa de baschet masculin a CSM Târgu- Jiu a pierdut prima partida din cadrul turneului 7, scor 51-80, în faţa SCM U Craiova.

Comment here