Sportive

Victorie IMPORTANTĂ a baschetbaliștilor lui Alionescu

Victorie extrem de importantă a baschetbaliștilor CSM Târgu-Jiu. Echipa antrenată de Claudiu Alionescu s-a impus, luni seară, în Sala Sporturilor, în fața formației CSM Sighetu Marmației, scor 93-77.

Gorjenii au obținut una dintre cele mai importante victorii, în fața unei contracandidate la menținerea în Liga Națională. Fără aportul celor doi jucători sârbi, Andrejevic și Djurasevic, dar cu noua achiziție în teren, americanul Darien McClain, CSM Târgu Jiu a început mai slab meciul, oaspeții reușind să câștige primul sfert, cu scorul de 21-18. Replica echipei antrenate de Claudiu Alionescu nu a  întârziat să apără. Gorjenii au trecut la conducere pe tabela de marcaj și nu a mai cedat până la finalul meciul.

Antrenorul Claudiu Alionescu

Cel mai bun marcator al CSM Târgu-Jiu a fost Alin Borșa, cu 21 puncte, urmat de Camil Berculescu cu 19 puncte și Adrian Roșu cu 17 puncte. La prima apariție într-un meci oficial pentru CSM Târgu Jiu, americanul Darien McClain a reușit 16 puncte, 6 recuperări și  4 pase decisive. Antrenorul Claudiu Alionescu are încredere în calitățile jucătorului american. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here