Sportive

Victorie a handbaliștilor UCB, după un meci TENSIONAT

Echipa de handbal masculin a Universității “Constantin Brâncuși” s-a impus, miercuri seară, scor  26-20, în fața Beldiman Arad, în etapa a 13-a din Divizia A, Seria D.

Cu mari probleme de efectiv și cu secundul Bogdan Chepea în rol de principal, Adrian Gorun lipsind motivat, dar cu Bogdan Motoi imperial în poartă, UCB  și-a trecut în cont o nouă victorie. Nu a fost un meci ușor. Universitarii gorjeni au avut de înfruntat o echipă arțăgoasă, cu jucători tineri care au practicat un joc în viteză. Formația din Târgu Jiu, însă, cu jucători mult mai experimentați a gestionat mai bine finalul meciului. Un final destul de tensionat, în care jucătorii echipei oaspete i-au provocat pe cei din tabăra gazdelor, ajungându-se la un pas de o bătaie generală. Conflictul a fost aplanat de intervenția oficialilor gorjeni și a antrenorului arădean care și-a trimis echipa la vestiare.

Cel mai bun jucător al meciului a fost portarul Bogdan Motoi. Gorjeanul din poarta UCB a avut nu mai puțin de 20 de intervenții.

Bogdan Chepea

UCB  încheie anul cu o deplasare, miercurea viitoare, la ocupanta locului doi, CSU Craiova. După numeroasele probleme de efectiv, din prima parte a campionatului, oficialii echipei gorjene vor să mai transfere câțiva jucători, în pauza competițională, pentru a-și îndeplini obiectivul la finalul sezonului, locul 4.

Bogdan Chepea

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here