LIFE

Victoria’s Secret intră în INSOLVENȚĂ

E lovitură șoc după pandemie! Una dintre cele mai cunoscute mărci de lenjerie intimă anunță că intră în insolvență. Victoria’a Secret din UK este cel mai recent retailer care intră în insolvenţă. 800 de locuri de muncă sunt puse în pericol. Magazinele Victoria’s Secret din Statele Unite sau din alte ţări nu vor fi afectate de procesul de insolvenţă. Administratorii vor prelua controlul filialei UK al Victoria’s Secret, pentru a restructura contractele de închiriere sau pentru a vinde cele 25 de magazine care numără 800 de angajaţi.

Deloitte a fost numit administrator pentru a renegocia clauzele contractelor de închiriere, într-o încercare de a salva afacerea, au spus, vineri, proprietarii L Brands şi Deloitte. L Brands, al cărei profit scade constant din 2016, a raportat pierderi nete de 366 milioane de dolari, pentru anul fiscal ce s-a încheiat la 1 februarie. Magazinele Victoria’s Secret din Statele Unite sau din alte ţări nu vor fi afectate de procesul de insolvenţă, iar în Marea Britanie vânzările online vor continua ca şi până acum.

Creşterea costurilor, a vânzărilor online şi înăsprirea competiţiei au pus multă presiune pe magazinele de retail, în ultimii ani. Firma de contabilitate, parte din The Big Four, numită să preia controlul companiei, a spus că retailerul de lenjerie intimă a devenit o victimă a pandemiei coronavirus. Măsurile de restricţie din Marea Britanie au făcut ca magazinele de retail neesenţiale să fie închise, la sfârşitul lunii martie.

„Efectele restricţiilor, combinate cu provocările generale pe care le întâmpină magazinele tradiţionale au condus la nevoia de finanţare, rezultând insolvenţa de astăzi’’ a declarat Rob Harding, administratorul Deloitte.

„Luăm mai multe măsuri, atât pentru Victoria’s Secret, cât şi pentru Victoria’s Secret PINK, spre a întări şi garanta succesul afacerii ca o companie de sine stătătoare. Ca parte a planului de creştere a profitului, ne uităm la pierderile operaţionale din cele 25 de magazine din Marea Britanie”, a spus directorul executiv interimar al Deloitte, Stuart Burgdoerger.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here