LIFE

Victor Slav va prezenta noul show „Îmi place dansul”. Ce parteneră i-au găsit producătorii!

Noul show de la Kanal D, „Îmi place dansul” va fi difuzat în această toamnă și este pe ultima sută de metri cu pregătirile. După ce au fost aleși jurații emisiunii, echipa s-a mărit și cu doi prezentatori, care vă vor „livra” show-ul așa cum știu ei mai bine.

Kanal D pregătește, pentru această toamnă, un nou format de emisiune, preluat după un show internațional de anvergură. „The Dance Floor” este o competiție de intensitate maximă, ce combină bucuria dansului cu frumusețea reușitei de a fi cel mai bun. Câştigătorul va intra în posesia unui premiu fabulos de 100.000 de lei.

După ce au fost anunțați membrii juriului, s-a aflat și cine va prezenta competiția de dans. Victor Slav a fost ales în rolul de moderator al emisiunii, însă nu singur! Pe ea o știți de la televizor, de pe vremea când, la rândul ei, era concurenta unui show marca Kanal D, despre modă de data aceasta. Este vorba despre Cristina Mihaela Dorobanțu, care deși nu a reușit să câștige niciun sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”, s-a ambiționat să ajungă vedetă de televiziune.

Pregătirile pentru show-ul toamnei, „Îmi place dansul” au început deja, echipa juriului emisiunii, formată din CRBL, Emil Rengle, Cocuța și Beatrice Rancea, este completă, iar gazele show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu și Victor Slav, abia așteaptă să îi cunoască pe concurenți și să revină în luminile reflectoarelor.

Cu o experiență îndelungată în televiziune, Victor Slav e nerăbdător să facă parte din acest proiect.

„Mă face fericit că oferim bucurie, atât telespectatorilor, cât și concurenților. Va fi un show total, cu multă emoție, cu o varietate de coregrafii și concurenți pregătiți să facă față unor provocări uriașe, în fața unui juriu exigent. Abia așteptăm să oferim premiul de 100.000 de lei! Cel mai bun să câștige!”, a spus Victor Slav.

Cristina Mihaela Dorobanțu, colega lui Victor Slav, este o vedetă în ascensiune care s-a făcut remarcată la show-ul „Bravo ai stil”, dar și la Teo Show, în calitate de prezentatoare a rubricii „secrete între fete”.

„Sunt nerăbdătoare să înceapă competiția „Îmi place dansul”. E un vis împlinit să fac parte din acest show grandios. Voi fi în permanență alături de concurenți, știu ce înseamnă emoțiile uriașe, să fii concurent și să ai atâta presiune pe umeri. Nu va fi o luptă ușoară pentru ei, dar va fi probabil cea mai frumoasă experiență a vieții lor. Îi invit pe telespctatori să să fie alături de concurenți în călătoria lor spre a-și împlini visul”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here